19.04 TERRA SOLIDA STA PAU 504

INTERCONNEXIÓ ENTRE LA FAGEDA D’EN JORDÀ I EL VOLCÀ DE SANTA MARGARIDA. INTEGRACIÓ TOTAL AMB L’ENTORN, amb terra solida.

Degut a l’experiència en l’estabilització del camins dins del Parc Natural de la Garrotxa, després de l’execució al 2014 de l’itinerari intern de les grederes del Volcà Croscat, que es va assolir amb total èxit i que resta en perfectes condicions d’envelliment anys després, s’ha confiat en el nostre sistema certificat TERRA SOLIDA per a executar un nou camí que uneix l’aparcament de Can Blanc de la Fageda d’en Jordà, amb l’aparcament del volcà de Santa Margarida i del Croscat.


S’ha creat un nou itinerari, al llarg del corredor de la carretera GI-524, per evitar que els usuaris transcorrin per la carretera, entre una i altra visita, i que facilita la mobilitat de vianants de manera ordenada i segura en aquest àmbit, tot aprofitant trams existents amb trams de nova creació, segregada del trànsit i que discorren per espais naturals i boscos.

El sistema utilitzat ha estat el de TERRA SOLIDA, sistema amb la certificació Q d’alta qualitat, ja que garanteix una integració total a l’entorn  ja que utilitza la mateixa greda volcànica de la zona, alhora que aporta una alta resistència a l’erosió, una perfecta accessibilitat i una llarga durada del paviment en bones condicions.


Actualment la Fageda d’en Jordà, conjuntament amb el volcà Croscat i el Santa Margarida, són els punts més visitats del Parc de la Garrotxa, es calcula que unes 400.000 mil persones visiten el Parc cada any. Vingui a descobrir-los!!!

Per més informació, contacti’ns