Els serveis tècnics de l’ajuntament de Barcelona confien en el sistema d’estabilització TERRA SOLIDA

Els serveis tècnics de Sarrià-sant Gervasi, amb les prescripcions dels tècnics del Parc Natural de Collserola, van encarregar el Desembre del 2012  l’execució de la pavimentació del camí » pujada al Mas Fortuny» per el procediment de TERRA SOLIDA.

TERRA SOLIDA - Collserola 0

Després de la intervenció  que es va dur a terme al Parc de Collserola, els tècnics tornen a mostrar la seva confiança amb aquest procediment per estabilitzar camins de terra amb additius i lligams naturals.

TERRA SOLIDA - Collserola 1

Aquest tipus d’actuació és respectuosa amb el medi ambient i s’integra totalment a la natura. La seva alta resistència i el fet de no necessitar manteniment son algunes de les característiques que fan a  TERRA SOLIDA  l’elecció més encertada.

TERRA SOLIDA - Collserola 2