Finalitzada satisfactòriament la renovació del certificat Q dels sistemes TERRA SOLIDA i SAULO SOLID.

Ens complau informar-los de que durant aquest més d’abril del 2015 hem estat novament avaluats per l’empresa certificadora satisfactòriament, concretament els sistemes SAULO SOLID i TERRA SOLIDA, aconseguint la renovació del certificat Q pels nostres sistemes.

En les auditories es van avaluar el seguiment,  el compliment del manual d’aplicació i els resultats i assaigs de les obres executades amb els sistemes SAULO SOLID i TERRA SOLIDA durant aquests darrers tres anys.

La renovació d’aquesta certificació Q reconeix la qualitat i  la correcte execució del sistema d’aplicació d’estabilitzants per la terra dels sistemes SAULO SOLID i TERRA SOLIDA.

La marca Q és una garantia als nostres clients sobre la qualitat i la homogeneïtat del paviment de terra estabilitzada amb els nostres sistemes.

Agrair a tots els tècnics i clients que durant aquests més de 3 anys han confiat en les nostres tecnologies i reiterar el nostre compromís per seguir treballant, per continuar evolucionant i millorant en totes les àrees de l’empresa.

Certificat Qualitat SAULO SOLID i TERRA SOLIDA 2015

TERRA SOLIDA R amb fons blau  SAULO SOLID